PUBLIC CATERING & GRANÁRIUM MENU

 

Our mission

Varied, high-quality, healthy cooking is our company’s most important asset. Our mission continues with providing quality and high standard service to earn the confidence and trust of our customers and guests.

Every day, we work to meet the needs of all age groups, with high quality meals both in taste and appearance, at an excellent value for money.

Our customers’ feedback and opinions in all areas are considered important. These help us continually improve and develop through are liable partnership.

Munkatársaink

Munkatársaink szakmai tudása és a közétkeztetés területén szerzett sokéves tapasztalata, hivatásuk, valamint a cég iránti elkötelezettségünk nélkül mindez nem jöhetne létre. Kiemelt figyelmet fordítunk motiválásukra, munkájuk elismerésére, szakmai továbbképzésükre. Kollégáink helyben, vagy a kistérségben élnek, így alkalmazásukkal hozzájárulunk családjuk életszínvonalbeli, és megyénk munkaerő-piaci fejlődéséhez.

KÖZÉTKEZTETÉS & GRANÁRIUM MENÜ

Főzőkonyhánk

A Granáriumban megyénk egyik legkorszerűbb konyhatechnológiája szolgálja az ételkészítés egészséges, energia hatékony, a jogszabályi követelményeknek magasan megfelelő folyamatát. Az ételek előkészítése, a főzés különböző részegységei komplexumunk két szintjén zajlanak. Központi konyhánkban egy időben 500 adag étel elkészítésére nyílik lehetőség, amely 3 óránként újraindítható. Folyamatrészlegeink, magas hűtő- és raktárkapacitásunk, korszerű eszközeink és munkatársaink szaktudásának összehangolása által gördülékeny, XXI. századi szolgáltatást nyújtunk. A HACCP szabályainak szigorú betartásával igyekszünk vendégeink kívánalmainak megfelelni.

Konyhánk tej-, tojás-, tej-tojás, laktóz-, liszt- és gluténmentes alapanyagokkal és technológiával is rendelkezik, így ételintolerancia esetén speciális igényeknek megfelelő, illetve diétás étkeztetést (pl. cukormentes vagy zsírszegény diabétesz) is biztosítunk.

Kapcsolat

Logisztika

Az ételeket nem elég jó minőségben elkészíteni, kiemelt figyelmet kell fordítani a csomagolásukra és kiszállításukra. Kapcsolattartóinkon keresztül személyesen gondoskodunk a minőségi kiszolgálásról. A hetente változó és megrendelőink igényeit is figyelembe véve kialakított menük előhűtve, vagy meleg üzemi módon kerülnek kiszállításra.

Hatóságilag engedélyeztetett saját gépjárműveink segítségével a szerződésben vállalt határidőre és hőmérsékleten szállítjuk ki a megrendelt ételt. Adminisztráljuk a csomagolást és a kiszállítás helyszínen történő átadását-átvételét, figyelmet fordítva az ételadagok előírt és vállalt mennyiségére.

A szállítás cégünk saját, speciális edényeiben, vagy előre csomagoltan történik. Az edények tisztítása és raktározása az erre kialakított helyiségeinkben zajlik, ezzel is jelentősen csökkentve megrendelőink terheit.

Ételeink

Ételeink alapanyagait magas minőségi követelményeket állítva válogatjuk. Törekszünk arra, hogy a főzés során magyar – sok esetben a térségben előállított, megtermelt – alapanyagokat használjunk fel, ezzel is támogatva a helyi gazdasági élet fejlődését. A szigorodó jogszabályi előírásokat is megelőzve, sóban, cukorban és zsírban csökkentett, a fogyasztók egészségét szolgáló, házias recepteket használunk. A közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról szóló, számos változás jelenik meg. Ennek alapján az étrendjeinket élelmezésvezető ellenőrzi. Valamennyi általunk biztosított étkezéshez előre elkészített étlapot teszünk hozzáférhetővé, azon feltüntetjük az ételek energia-, zsír-, fehérje, szénhidrát, hozzáadott cukor, só, valamint az élelmiszerek jelöléséről szóló miniszteri rendeletben meghatározott allergén összetevőket. Technológiánk által a hét minden napján napi ötszöri étkeztetést tudunk biztosítani, ebből az ebédet és a vacsorát meleg menüvel kiszolgálva.

KÖZÉTKEZTETÉS & GRANÁRIUM MENÜ

Granárium Menü

Cégünk kiváló minőségű alapanyagokból készülő, házias ízvilágú, egészséges ételek széles választékát kínálja a házhozszállítás kényelmével. Megrendelőink az ételt korszerű, mikrohullámú sütőben melegíthető, lefóliázott csomagolásban kapják – így az nem csöpög, nem folyik ki, és egészen addig a tálkákban marad, amíg Ön az asztalán ki nem bontja. Az ebéd így azonnal fogyasztható vagy hűtőben tárolható, majd felmelegíthető.

A legmodernebb, ún. sokkolásos technológiával dolgozunk, ami azt jelenti, hogy az elkészült meleg, friss ételt több mint +80 °C-ról hirtelen +3 °C-ra hűtjük le (nem fagyasztjuk!). Ennek az eljárásnak köszönhetően mindenféle tartósítószer, illetve adalékanyag nélkül garantálhatjuk az ételek élelmiszer-biztonsági szavatossági idejét.

Felhasznált anyagmennyiségek

Leves: 4 dl
Főzelék: 3,5-4 dl + feltét
Főétel / nyers hús: 10-12 dkg
Főétel / szárnyas comb: 20-25 dkg
Főétel / csirkemell filé: 12-14 dkg
Főétel / nyers burgonya: 30-40 dkg
Főétel / száraz tészta, rizs: 10-12 dkg
Savanyúság: 10 dkg

Felmerülő kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

 

Telefonáljon!

Ételeink tárolása

A kiszállított ételek mielőbbi (lehetőség szerint azonnali) elfogyasztását javasoljuk, minőségüket – megfelelő tárolás esetén – 3 órán át szavatoljuk.
A minőség megóvása érdekében, kérjük az ételeket fogyasztásig hűtőben tárolni, majd étkezés előtt legalább 65 °C-ra felmelegíteni / felforralni!
Az ételek frissességét úgy nyerheti vissza legjobban, ha azt az eredeti, lezárt csomagolásban, mikrohullámú sütőben melegíti fel.