NÁLUNK MEGSZERVEZHETI – KÉRJEN AJÁNLATOT!

Rendezvények

Szervezett borkóstolókkal, borvacsorákkal, családi, baráti és céges rendezvények lebonyolításával várjuk Önöket.

A Granárium Borozó 40 fős boltíves pincéje – 26 férőhelyes önálló parkolójával – egész évben, a nyári időszakban szabadtéri parkját is helyszínként használva veszi át a rendezvényszervezés terheit.

flowers_top
-

MODERN ROMANTIKA, KÍVÁLÓ VENDÉGLÁTÁS

Esküvők

A jegyespárok életük legszebb napjára mindenből a tökéleteset keresik. Az esküvő helyszínének, a lagzis menünek, a dekorációnak, a zenének együtt kell felejthetetlen hátteret alkotnia. Ennek az összhangnak a megteremtéséhez szeretnénk a segítségükre lenni, zökkenőmentessé varázsoljuk a nagy napot.

business_featured

CSAPATÉPÍTÉS VAGY TRÉNINGEK

Céges rendezvények

A Granárium Központ kiváló helyszínt biztosít céges csapatépítő tréningek, továbbképzések illetve üzleti találkozók számára. Asztalok foglalhatók az éttermünkben, a napsütéses télikertben, egyéni rendezvény formájában a hangulatos borozónkban vagy bowlingbárunkban.

ÜNNEPELJEN NÁLUNK

Családi és baráti összejövetelek

A Granárium Központ eszményi helyszíne lehet a születés- és névnapok, keresztelők, ballagások, osztálytalálkozók, bankettek, leány- és legénybúcsúk rendezvényeinek.

GYEREKZSÚR VAGY OSZTÁLYKIRÁNDULÁS

Gyerek programok

Lehet szó osztálykirándulásról, vagy akár születésnapi gyermek rendezvényről, egyéni programok (pl. kisállat simogatás) megszervezésének igényével, a gyerekek körében népszerű 12′ / 366 cm átmérőjű trambulinnal várjuk.

VÁLOGATÁS RENDEZVÉNYEINKBŐL

Galéria